sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Pala meiltä kotoa

Pieni pala meidän sisustuksesta. Näitä Willow Tree patsaita voisin ottaa kotiini useammankin, ovat niin ihania. Harmi että liike joka pikkuisessa kaupungissamme näitä patsaita myi lopetettiin juuri. Pitänee shoppailla nämäkin tulevaisuudessa netin kautta.

6 kommenttia:

  1. Mä olen nähnyt noita muistaakseeni Tampereen kauppahallissa. :)

    VastaaPoista
  2. Me ollaan ostettu noi aina tiettyä hetkeä ajatellen.. Ja mikshän mä tonkin sanoin :) No jok tap, noi on aika kivoja :)

    VastaaPoista
  3. Heh, joo siis joskus mun muistaakseeni puhuitkin, että ne on ostettu aina tiettyinä aikoina kuvaamaan sitä aikaa. Mutta jos niitä ei nyt teiltä enää saa, niin meiltä saa. ;)

    VastaaPoista
  4. Mä pidän mielessä :) Me tosin nähdään liian harvoin, vaik kyl kuluneen vuoden aikana onkin nähty suht usein ja taas jouluna nähdään, jeeeee! :)

    VastaaPoista
  5. Minen sano joulusta vielä mitään. Jos olen töissä joulun aikaan, voi olla, että myös jouluna tai aattona, ja jos aattona olen töissä en kerkeä yhteenkään junaan (ne lakkaa kulkemasta 10 jälkeen). Saapi siis nähdä kuinka käy. :/

    VastaaPoista
  6. Jouluaatto on onneksi maanantai suurimmaksi osaksi vapaapäivä, toki joillakin aloilla työpäivä. Tiistai on sitten myös vapaa ja taisi olla keskiviikkokin, pyhiä. Joten aika hyvin saa vapaata vaikka olisi työssäkäyväkin. Minua hiema harmittaakin miksi näin hyvän "pyhäjärjestelyn" piti sattua sille vuodelle kun en ole töissä :)

    VastaaPoista