sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kanaviillokki

Maidoton, viljaton

Kanan keittäminen
1 kana (luomu)
3-4l vettä
10-15 valkopippuria
10-15 maustepippuria
1tl kristallisuolaa
3-5 laakerinlehteä (tuore)
1-2 porkkanaa
1-2 sipulia

Keitä kanaa reilu kaksi tuntia, kuiri vaahto pois.
Irroita lihat luista ja lisää luut ja nahka vielä liemeen kiuhumaan.

Kanaviilokki
2-3rkl flora sininen
1-1,5tl currya
2-4tl kasvisliemijauhetta
n.1/2tl valkopippuria (jauhettu)
1/2tl kristallisuolaa
1-1,5l kanalientä
kanan lihat
maissitärkkelystä
2,5dl soijakermaa

Kiehauta curry florassa, lisää liemi, mausteet ja kananliha. Keitä hetki, suurusta ja lisää soijakerma.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti