tiistai 11. syyskuuta 2012

Fammulan luumut

Oli tänään asiaa fammun ja O-fafan kotikaupunkiin, piipahdettiin toki samalla herkuttelemaan fammun ja O-fafan luumuilla ja fammun ruuilla. Oi joi, nuo luumut on kyllä hyviä! Napattiin niitä toki muutama kotiinkin, kiitos fammu ja O-fafa!

2 kommenttia:

  1. Eksyin tänne Oi Mutsi Mutsin blogista.
    Edelliseen postaukseen kommentti...meidän poika on nyt 3,5-vuotias ja ihan pienestä lähtien traktorit on olleet se ykkösjuttu. :) Näyttää olevan teilläkin suosiossa. :)

    Ja nuo luumut ja muut puutarhasta saatavat herkut...poika tykkää, kun saa itse(!) poimia ja syödä niitä. Meillä ei ikävä kyllä ole omia hedelmäpuita, mutta pojan hoitopaikassa on. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Riia, tosi kiva kun jätit vierailustasi kommenttia ja anteeksi kun kesti vastata, on ollut vähän menoa ja kiirettä. Tervatuloa myös uudelleen! Minäkin kävin nopeasti kurkkaamassa blogiisi ja kunhan aikaa on niin tulen kurkkimaan uudelleen, nyt on pojalla flunssa :(

      Ukin traktori on kiva, ei meidän poika tosin montaa kertaa ole sitä päässyt näin läheltä ihailemaan, ekaa kertaa pääsi kyytiin. Mutta on tuota traktoria katseltu vähän kauempaa ja ikkunasta useammin ja kyllä se on kiinnostava ollut :)

      Ei meilläkään ole omia hedelmiä tai edes marjoja, mutta onneks fammulta ja mumpsilta löytyy, mumpsi on siis minun äitipuoleni.

      Poista