perjantai 22. maaliskuuta 2013

Tuoksu ilman migreeniä

Oi mutsi mutsi vinkkasi jo jokin aika sitten tuoksusta joka ei saanut hänen päätään kipeäksi ja päätinpä kokeilla minäkin, sillä vuosia olen etsinyt tuoksua josta tykkäisin ja joka ei saisi aikaan migreeniä. Ja nyt! Nyt se löytyi! Oi kiitos! Vihdoin minäkin voin tuoksua. Vielä kun löydettäisiin jostakin ripsiväri joka pysyy liukkaissa ripsissäni ja vuotavissa silmissäni, eikä ärsytä "tuoksullaan" silmiäni. Sitä odotellessa nautin vaniljaisesta tuoksusta :)


4 kommenttia:

  1. Kuullostaa mielenkiintoiselta! Eikä tuoksu varmaan liian voimakkaasti? Minäkin olen kehittänyt allergian tuoksuille, vaikka ei ihan migreeniä olekaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eii tuoksu voimakkaasti. Voit kokeilla kun seuraavan kerran tulet käymään. Tuossa paketissa on muistaakseni yhdeksän erillaista näytettä tuoksuista, siitä valitsemaan itsellesi mieluista :)

      Poista
  2. Noi acorellet on ihania! Ja niillähän on kaikkea suihkusaippuasta karvanpoistoaineisiin asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihania! Sinne hävisi migreeni ja minäkin saan taas tuoksua, jeee! :) Pitääkin käydä tutkimassa netin ihmeellistä maailmaa ja tutustua muihinkin Acorellen tuotteisiin. Kiitos kovasti vinkeistä!

      Poista